یک دلیل اینکه آجیل به کاهش وزن کمک می کند چگالی ماده مغذی آن است. کسی که از غذا سیر باشد تمایلی به خوردن غذای بیشتر ندارد. رژیم غذایی مرسوم در آمریکا چنان از مواد مغذی تهی است که بدن با وجود دریافت غذا همچنان به ارسال سیگنال گرسنگی ادامه می دهد. در پاسخ به این سیگنالها، شخص غذای بی محتوای بیشتری مصرف می کند و در ازای آن سیگنالهای گرسنگی بیشتری فرستاده می شود. این یک دور تسلسل است که در طی سالیان موجب افزایش وزن می شود. با مصرف بادام و سایر خشکبار حاوی مواد مغذی این دور تسلسل شکسته می شود و احساس سیری جای آنرا می گیرد
در یک مطالعه صورت گرفته که در مجله بین المللی چاقی و اختلالات سوخت و سازی مربوط به آن منتشر شد چنین بدست آمده است که اضافه کردن بادام به یک وعده غذایی کم کالری به جای مصرف کربوهیدراتهای پیچیده در یک وعده غذایی کم کالری می تواند به افراد چاق در کاهش وزن آنها کمک کند. از بین 95 فرد چاق که در این مطالعه شرکت داشتند، استفاده از وعده غذایی کم کالری غنی شده با بادام موجب مصرف 39 درصد کالریهای از چربیها می شد. شرکت کننده هایی که از وعده های غذایی کم کالری و مملو از هیدرات کربن پیچیده استفاده می کردند تنها 18 درصد از کالریهایی که مصرف می کردند از چربی بود. هر دو وعده غذایی از نظر میزان کالری و پروتئین باهم برابر بودند
پس از شش ماه کسانی که به وعده غذاییشان بادام اضافه شده بود بیشتر دچار کاهش وزن و چربی بدن، آب بدن و فشار خون شدند. کسانی که بادام مصرف می کردند شاخص جرمی بدنشان( BMI) 62 درصد بیش از سایرین و دور کمر آنها نیز 50 درصد بیش از سایرین دچار کاهش شد. همچنین چربی بدن آنها در مقایسه با کسانی که وعده های غذایی کم کالری با هیدرات کربن پیچیده مصرف می کردند 56 درصد بیشتر کاهش یافت. در این بین افرادی که مبتلا به دیابت بودند مصرف دارو را کاهش دادند و از بین آنها کسانی که بادام مصرف می کردند 96 درصد بیش از بقیه مصرف داروهای دیابت را کاهش دادند
یک مطالعه انجام شده دیگر که تحت عنوان بادام در WHFOOD منتشر گردید با بررسی بر روی 8865 نفر افراد بالغ دریافت که کسانی که در هفته حداقل دوبار بادام مصرف می کنند نسبت به کسانی که به ندرت بادام مصرف می کنند 31 درصد کمتر دچار افزایش وزن می شوند
مجله انگلیسی غذا گزارش یک مطالعه صورت گرفته بر روی 43 مرد و 38 زن منتشر کرد که در آن الگوی غذا خوردن طبیعی این افراد به مدت شش ماه تحت نظر قرار گرفت. همچنین به آنها گفته شد که روزانه حدود 2 اونس یا یک چهارم فنجان بادام خالص مصرف کنند. سپس با بررسی در یک دوره شش ماهه دیگر مشاهده شد که میزان دریافت اسیدهای چرب اشباع نشده ساده، اسیدهای چرب اشباع نشده چندگانه، فیبر، سبزی، پروتئین، ویتامین E، مس و منیزیم در بدن آنها بیشتر بوده و سطح موادی مانند اسیدهای چرب ترنس، پروتئین حیوانی، سدیم، کلسترول و شکر در بدن آنها کاهش نشان میدهد
No comments:
Post a Comment