de haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
آبكش كردن برنج موجب از بين رفتن تمام خواص غذايي آن مي شود. احمد رضا درستي مطلق، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: برخي افراد تصور مي كنند كه آبكش كردن برنج، نشاسته ي آن را از بين مي برد و به اين ترتيب خاصيت چاق كنندگي برنج از بين مي رود
وي افزود: اين تصور غلط است به دليل اين كه نشاسته ي برنج در درون دانه هاي برنج قرار دارد و تا زمان پخته شدن دانه برنج، نشاسته در درون آن باقي مي ماند و در دسترس نيست
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: آبكش كردن برنج موجب از بين رفتن تمام خواص غذايي برنج مي شود. ويتامين B1 يا تيامين در پوسته برنج وجود دارد كه با جدا كردن پوسته از برنج پنج ششم ويتامين B1 آن از بين مي رود و فقط يك ششم ويتامين B1 در دانه هاي برنج باقي مي ماند
درستي گفت: در صورتي كه برنج آبكش شود، همين يك ششم ويتامين B1 نيز از بين مي رود و برنج فاقد اين ويتامين مي شود
وي افزود: زماني كه برنج جوشانده مي شود و آب آن دور ريخته مي شود، فقط يك بيستم ويتامين B1 در برنج باقي مي ماند اما كته كردن برنج موجب ميشود كه ويتامين B1 آن باقي بماند
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران اضافه كرد: كساني كه مي خواهند ويتامين B1 بيشتري به بدن آن ها برسد، مي توانند سبوس برنج را خيس كرده و آب آن را مصرف كنند كه در اين صورت ويتامين B1 زيادتري به بدن شان مي رسد
No comments:
Post a Comment