تا به حال به این موضوع فکر کرده اید بعد از مرگ اکانت های اینترنتی شما چه می شود؟ آیا در وصیت نامه به آنها اشاره می کنید؟ اصلا این کار لازم است؟ در زندگی کنونی که حساب و کتابی پایش نیست و به قول بعضی ها ممکن است صبح از خانه بیرون برویم و دیگر به خانه بر نگردیم. بهتر است حواسمان به آینده زندگی آنلاین مان باشد. اینجا در مثال هایی می بینید که چه اتفاقی برای اکانت های شما خواهد افتاد.
ایمیل: هات میل با دریافت گواهی فوت و اجازه از وکیل، تمامی ایمیل های فرد فوت شده را روی یک سی دی به خویشاوندان وی تحویل می دهد. جیمیل هم به همین مدارک نیاز دارد تا اکانت را به خویشاوندان وی تحویل دهد. ضمن اینکه در مورد جیمیل باید قبل از فوت چنین درخواستی از طرف صاحب اکانت ارسال شده باشد.
شبکه های اجتماعی: فیس بوک به درخواست خانواده فرد فوت شده عمل می کند. بر این اساس آنها می توانند تقاضای حذف اکانت وی را از فیس بوک بکنند یا اینکه اکانت را در حالت یادبود قرار دهند. در این وضعیت امکان به روز رسانی وضعیت فعلی از بین خواهد رفت و فقط دوستان می توانند در اکانت نظر بدهند.
اشتراک عکس: سایت فلیکر که یکی از بزرگترین سایت های اشتراک عکس است اکانت کاربران مرحوم خود را همچنان باز نگه می دارد. اما اگر عکسی توسط وی به صورت خصوصی علامت گذاری شده باشد، این عکس برای همیشه از دسترس خارج می شود و فلیکر آن را در اختیار بستگان وی قرار نمی دهد.
رمزهای عبور: شرکت های مختلف ارایه دهنده سیستم های مدیریت پسورد، با دریافت گواهی های لازم مبنی بر فوت صاحب اکانت، آنها را به وارث وی تحویل می دهند. هر کدام از این شرکت ها از سیستم های امنیتی مختلفی برای اطمینان پیدا کردن از فوت صاحب اکانت استفاده می کنند