Wednesday, November 9, 2011

سالاد تبوله ، لبنانی



مواد داخل این سالاد عبارتند از

بلغور که جلوتر باید ان رو ...خیس کنید و با مقداری پودر مرغ یا آب مرغ بذارید تا بپزه

نعناء و جعفری تازه و خرد شده

پیازچه یا پیاز خرد شده

گوجه خرد شده

روغن زیتون + آبلیمو

نمک ، و کمی فلفل

فلفل سبز خرد شده

که تمام مواد رو با هم مخلوط میکنید و خوب هم میزنید

و اما ظرفش که با خمیر فیلو درست شده و بسیار با خود همین سالاد خوشمزه بود

اول ظرف مناسبی که توی فر , به راحتی بشه قرار داد انتخاب کنید ، و یک کاغذ روغنی روی ظرف بکشید

مقداری کره رو آب کنید ، روی ظرف یک ورق از خمیر رو بذارید و تمام خمیر رو به کره آغشته کنید

این کار رو دوباره تکرار کنید تا به قطر لازم برسه ، دقت کنید که زیاد ضخیم نشه

در آخر خمیر های اضافه دور ظرف را ببرید با خمیر را تا مدت طلایی شدن خمیر با حرارت ۱۸۰ درجه داخل فر بگذارید

هنگام جدا کردن این کار رو با دقت انجام بدید

و سالاد تهیه شده را داخل ظرف خوراکی بریزید و میل کنید

نوش جان

No comments:

Post a Comment